Det kan du bruge mine billeder til

Ofte har vi så travlt med at få overblikket over det store billede, at vi overser detaljen. Det er min erfaring, at helheden findes i detaljen, i hverdagens processer. Slip mig løs og jeg går rundt og finder små oversete detaljer, som i tager for givet og derfor ikke længere ser. Jeg fotograferer mange fine kompositioner som i kan bruge frit. Billederne er kunstneriske og velegnede til udsmykning, jubilæumsbøger, pausesløjfer, inspirationsdage, forandringsprocesser. Virkeligheden er det kun fantasien der sætter grænser.
Billederne kan omsættes til et spændende blikfang i jeres markedsføringsstrategi. Få ny inspiration og stolthed over jeres vante omgivelser. Der vil opstå nye snakke og dermed nye historier internt gennem billederne. Det vil pirre fantasien og nysgerrigheden hos jeres kunder samt åbne for en god dialog om produkter og værdier.

Det vigtigste er at der er en historie at fortælle. Jeg går på opdagelse i jeres farver, struktur og former og indfanger med mit kamera de små skarpe stille, fortællende kompositioner som kan styrke jeres visuelle identitet. Jeg fremkalder dem og sammensætter dem til sidst i forskellige kombinationer afhængigt af hvor de skal bruges. De samspiller med den skriftlige del af jeres historiefortælling, så det hele går op i en højere enhed.

Jeg glæder mig til at komme ud og finde jeres skjulte skatte.

Du kan komme i nærkontakt med billederne til højre ved at klikke på dem.