Med øje for detaljen! Giver SÅ meget mere værdi for Faber igennem Mette Boe’ s billeder. Vi er nu endnu mere stolte over at kunne fremvise billeder med så meget dynamik, detaljerede glimt af skræddersyet kvalitetsgardiner samt dansk håndværk.
Mette Boe har levet sig ind i Faber ånden og forstået vores budskab fra start, og derigennem kreeret de mest fantastiske billeder, som vi fremover vil bruge i vores markedsføring.

Charlotte List Larsen Marketingsansvarlig Faber

Passion kan også være, at se det som ingen andre ser, den lille detalje, det lille glimt af noget som er en del af noget større, og som ofte kun ses i sin helhed. Det er det som Mette Boe kan. Hun skaber historier og små mesterværker gennem sit kameras objektiv. Fire hele dage har hun tilbragt i vores virksomhed og hovedparten af tiden har hun tilbragt bag linsen, det er der kommet nogle meget fine fotos ud af,  små kunstværker, som vi bestemt vil kunne finde anvendelse for i vores bestræbelser på at forføre vore kunder ikke bare med godt lampedesign, men i høj grad også med stærke visuelle virkemidler.

Søren Andersen Marketingschef LE KLINT

Mette Boes billeder fra lysavisen, pakkeriet og trykkeriet på Politiken åbnede mine øjne for al den skønhed, der gemmer sig i arbejdslokaler, man sjældent fordyber sig i. Dagligt passerede jeg stakke af grove lærredssække, farveklatter, clips og kuverter uden at bemærke dem. Det er en berigende øjenåbner at blive gjort opmærksom på mønstrene og magien i hverdagsting, som vi ofte bare tager for givet.

Helle Sindal, Journalist, POLITIKEN

Da mine forældre ville fejre slægtsgårdens jubilæum, gav vi dem en fotobog i gave. Mette kom på besøg og tog stemningsbilleder fra marker, huse og haver – men ikke af den sædvanlige slags. Hun ser de detaljer i hverdagen, som er blevet usynlige for os andre, og hun sætter billederne sammen, så der opstår et nyt udtryk. Det var en gave for os alle. I dagen er gården på vej ud af familiens hænder, og derfor betyder det endnu mere for os at kunne tage bogen frem og se de velkendte hverdagsglimt, som man tit glemmer at tage billeder af.

På familiens vegne Charlotte Andreasen, Trindhøjgaard

På vegne af Dansk Kernefrugts frugtavlere, blev Mette Boe engageret til at lave en fotoserie til bogen ”Fra Jord til Bord”.Med skarpt fokus på detaljerne i vores produktionsprocesser fotograferede Mette Boe æblernes vej fra frugtplantagen ind til sortering, pakning og videre med køletransport til butikkerne. Billederne blev samlet i en visuel bog til glæde for os alle, medarbejderne I pakkeriet, vore kunder kædebutikkerne og ikke mindst forbrugerne/æble elskerne. Jeg udtrykker stor tilfredshed med samarbejdet med Mette Boe under fremstillingen af bogen og glæder sig, over den fine modtagelse bogen fik af vore kunder.

Niels Sønderby, direktør for SAF Frugt i Kværndrup og LFF Frugt i Saxkøbing

Med en særlig sans for detaljen har Mette Boe fremhævet vores produkter på en ny og kreativ måde. Hun så hurtigt nye vinkler på vores visuelle udtryk, og det har været en fornøjelse at samarbejde med hende

Torben Madsen, Direktør, Dorch & Danola A/S